جلیلی اگر غفلت کنیم نه ۴ سال بلکه ۴۰ سال عقب می افتیم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: فرصت های کم نظیری برای ما فراهم شده است که نباید حتی یک فرصت را هم از دست داد.


به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در نشست امروز خود با جمعی از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در یک موقعیت حساس هستیم و تعارفی هم نداریم، اظهار کرد: انقلاب تندباد حوادث را پشت سر گذاشت و مردم حوادث مختلف را به حماسه تبدیل کردند که نمونه آخر آن حادثه برای رئیس جمهور شهید بود.


نباید به حداقل ها راضی شویم
 


وی ادامه داد: انقلاب اسلامی به حداقل ها اکتفا نکرده و به قله ها نگاه می کند. نباید به حداقل ها راضی شویم. نگاه به قله به معنای ندیدن ضعف ها و مشکلات نیست بلکه باید برای رفع ضعف ها تلاش کرد. فرصت های کم نظیری برای ما فراهم شده است که نباید حتی یک فرصت را هم از دست داد. یک جهان فرصت مصادیق متعدد در اقتصاد، فرهنگ، سیاست و سایر عرصه ها دارد. حتما ثمره یک جهان فرصت باید یک ایران جهش باشد. فرصتی برای از دست دادن زمان نداریم. باید شرایط را درک کرده و برنامه داشته باشیم و با قدرت و سرعت حرکت کنیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: باید همه آحاد کشور را با توجه به توانایی آنها پای کار بیاوریم. دولت باید زمینه ایفای نقش را برای همه مردم فراهم کند.

 


اگر غفلت کنیم نه ۴ سال بلکه ۴۰ سال عقب می افتیم


وی با بیان اینکه الان برخی فرصت هایی برای ما پیش آمده که آرزوی پدران ما بوده است، تصریح کرد: در فرصت های تاریخی در دروه قاجار و پهلوی غایب بودم ولی الان این ظرفیت ها را در کشور داریم که الان دیگر در بزنگاه های پیشرفت، غایب نباشیم. اگر غفلت کنیم نه ۴ سال بلکه ۴۰ سال عقب می افتیم.


جلیلی با بیان اینکه نقش مجلس برای جهش کشور خیلی مهم است، گفت: مجلس می تواند مکمل دولت، رافع نقص های دولت و پشتیبان دولت باشد. مجلس کنار دولت می تواند موجب جهش کشور شود. الان فرصت تردید و تعارف نیست. باید تصمیم های صحیح و به موقع بگیریم و این با همکاری و دولت مجلس ممکن می شود. فرصت نداریم بعد 8 تیر مطالعه کرده و برنامه تهیه کنیم. برنامه هفتم توسعه از دولت خواسته است 47 برنامه را تهیه و عملیاتی کند و همزمانی آغاز دولت، مجلس و برنامه هفتم توسعه فرصتی برای وفاق ملی در جهت اجرای برنامه ها ایجاد می کند ولی باید از تردید فاصله گرفت و به موقع تصمیم گرفت. تصمیمات شما حتما معارضین دارد که منافع شان در خطر می افتد اینجا در تصمیمات نباید دچار تزلزل شد.


دولت سایه نه یک دکان و دستگاه بلکه یک گفتمان است



نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: دولت سایه نه یک دکان و دستگاه بلکه یک گفتمان است و هرکسی در حد وسع خود باید مسائل کشور را دنبال کرده و خطاها را تصحیح کرده و نقاط قوت را تقویت کند. هر دانشگاه می تواند دولت سایه باشد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *