چگونه با آرد برنج کیک درست کنیم؟

چگونه با آرد برنج کیک درست کنیم؟

کیک با آرد برنج - صنایع غذایی هلچین

آرد گندم، آرد سفید شیرینی و آرد برنج، از انواع آردهایی است که از آن‌ها برای تهیه کیک استفاده می‌شود. کیک با آرد برنج دارای خواص و مزیت‌هایی است که از جمله آن می‌توان به جلوگیری از ریزش مو، تقویت پوست و مو و فاقد گلوتن است. گلوتن موجود در آرد گندم برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند خطرناک است به همین جهت از آرد برنج برای پخت کیک یا تهیه غذا استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آرد برنج

از آرد برنج در تهیه انواع نظیر کیک اسفنجی، کیک شکلاتی، کیک ساده و غیره استفاده می‌شود. طرز تهیه و پخت مواد هر یک کیک‌های نامبرده، متفاوت است. در ادامه مواد لازم، طرز تهیه کیک با آرد برنج و نکات پخت این کیک لذیذ را بخوانید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک با آرد برنج با فر یا بدون فر

مواد اولیه کیک با آرد برنج، شامل مواد زیر است. ( میزان مواد با توجه به پیمانه مصرفی و تعداد افراد متغیر است. )

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد برنج

آرد برنج 1 ونیم لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
پودر هل یا وانیل 1/4 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
ماست یا شیر ولرم  1پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
گلاب 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپ خوری

روش پخت کیک با آرد برنج

1- آرد برنج را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سپس 2 الی 3 بار الک کنید.

2- قالب خود را از کف تا یک سانت دیواره به خوبی چرب کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی یا مقداری آرد بپوشانید.

3- تخم مرغ‌ها را در به همراه هل ساییده شده (یا پودر هل آماده) و یا وانیل و شکر در ظرف مناسبی به هم بزنید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب به هم بزنید تا مواد به صورت کرم رنگ و یکدست شود. (با دور کم مواد را هم بزنید. )

4- روغن مایع را به همراه ماست یا شیر ولرم به همراه گلاب یا زعفران دم کرده در حین هم زدن به مواد اضافه کنید.

5- آرد برنج و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید.

6- بعد از تهیه مایع کیک، مواد را در قالب بریزید. با یک خلال دندان حفره هایی را در مایع کیک ایجاد کنید. البته باید توجه داشت که میزان هم زدن و استراحت دادن به مواد شما باعث پف شدن کیک شما خواهد شد.

7- برای پخت کیک با فر، باید فر خود را در دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا گرم شود.

8- مدت زمان پخت کیک در فر ( بعد از 15 دقیقه از گرم شدن فر، مواد را در فر قرار دهید. ) 20 الی 30 دقیقه است.

در وبلاگ هلچین بخوانید:  طرز تهیه‌ی کیک خیس

9- برای پخت کیک بدون فر بدنه و کف قابلمه خود را کمی چرب کنید و کف آن با کاغذ روغنی یا با آرد بپوشانید. مواد را داخل قابلمه ریخته و دمی را بر روی آن قرار دهید. قابلمه خود را بر روی شعله پخش کن با دمای ملایم قرار دهید. مدت زمان پخت کیک 50 الی 60 دقیقه است. پس از پخت، و سرد شدن کیک را از قابلمه خارج کنید و تزیین کنید.

10- پس از پخت کیک با فر، کیک را از فر خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید. پس از خنک شدن، کیک را از قالب خارج کنید و سپس تزیین کنید.

نکات مهم طرز تهیه کیک با آرد برنج

1- هم زدن مواد باید به آرامی با هم زن یا چنگال و یا لیسک انجام شود.

2- در صورتی که هم زدن مواد به خوبی انجام نشود کیک شما به خوبی پف نمی‌کند.

3- گرم شدن فر قبل از پخت در کوتاه شدن مدت زمان پخت بسیار موثر است.

4- برای اطمینان از پخت کیک، اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبد، کیک شما آماده است.

5- تزیین کیک شما می‌تواند با انواع شکلات، خامه و تنقلات موجود در بازار باشد.

 

برای خرید پودر کیک هلچین به دیجی‌کالا یا فروشگاه های معتبر سراسر کشور مراجعه نمایید.

منبع مطلب چگونه با آرد برنج کیک درست کنیم؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *